Nieuws

Dans tutorial Respect heen is respect terug

Zorg dat je deze dans en rap op maandag 5 november kent. En rap en dans met je hele school mee!!! Succes! Post gerust jouw versie op de Facebookpagina Pesten stopt, respect begint 2018!

RESPECT RAP DANCE

Respect Heen is Respect Terug is speciaal voor alle basisschoolleerlingen in 's-Hertogenbosch. Het idee is van Noor, Noa, Yasmin en Femke van het Bossche Kinderparlement. En op maandag 5 november - in de Week van Respect - dansen alle basisschoolleerlingen van heel Den Bosch op deze rap om 12 uur na het luchtalarm. Wil je de dans leren, bekijk dan ook de tutorial.

Doe 5 november de RESPECT-RAP-DANCE

Zaterdag 29 september zijn – op initiatief van 3 leerlingen uit het Bossche Kinderparlement – samen met rapper Steev, een Bossche dansgroep en Dukebox – opnames gemaakt van de Respect-Rap-Dance. Titel van de rap is: RESPECT HEEN = RESPECT TERUG.

De Brabantse rapper Steev schreef deze rap samen met leerlingen van het Bossche Kinderparlement. Vanaf maandag 8 oktober kunnen alleen basisschoolleerlingen uit Den Bosch - met de oefen video op de facebookpagina Pesten stopt, Respect begint - deze RAP en deze DANCE leren. Want op maandag 5 november - na het luchtalarm van 12 uur - in de Week van Respect - dansen en zingen alle leerlingen in de hele stad deze RESPECT-RAP-DANCE!

Week van Respect: Doe de RESPECT-RAP-DANCE met je hele school!

Wil je weten wat jij met jouw Bossche school kunt doen in de Week van Respect (5-9 november), kijk dan op de facebookpagina Pesten stopt, Respect begint. Dans en zing mee met de RESPECT-RAP-DANCE die leden van het Bossche Kinderparlement hebben gemaakt met Dukebox. Binnenkort staat de instructiefilm op de facebook @PSRB2018.

Of kom op 9 november naar het Open Respect Podium, waar leerlingen van allerlei scholen uit het voorgezet onderwijs optreden.

Wij willen een stedelijke kinderredactie

Kinderen die graag een stedelijke kinderredactie willen kwamen een kijkje nemen bij de Kids Reporters West van de Brede Bossche School de Kruiskamp. Zij vertelden de Kids Reporters waarom zij ook graag een Kids Reporter willen worden.